PØLSEKURSUS - GAVEKORT - 1 PERSON

Køb denne
  • 595,00 kr
100% SSL Secure

Om Pølsekursus hos Folkets Madhus:

En aften med slagterne fra Folkets Madhus, hvor du lærer grundteknikkerne til at komme i gang som pølsemager hjemme hos dig selv. Med afsæt i de gamle traditioner får du en rundtur i pølsen og de forskellige råvarers verden. Hos Folkets Madhus tilsætter de ikke numre eller andet end de rene råvarer i pølserne. Med respekt for det gamle håndværk, økologi og bæredygtighed, lærer du, hvordan du laver de perfekte pølser med håndrørte teknikker.

Hvad er inkluderet:
- 4 timers pølsekursus
- Lær, hvordan du stopper pølser
- Hør om kødet, udskæringerne, teknikkerne og krydderierne
- Fællesspisning med pølser, øl eller vin
- Opskrifter med hjem
- Mulighed for at købe udstyr så du selv kan lave pølser hjemme
- Mulighed for at købe pølser, bacon mv. til gode priser

Om Folkets Madhus:

Folkets Madhus ligger på Amager. Her laver Michael Museth økologiske slagterprodukter på solidt håndværk og traditionelle metoder. Folkets Madhus producerer ansvarligt og bruger udelukkende dyr, de kender og ved, har haft det godt. De fleste af produkterne koldrøges i deres hjemmebyggede røgovne, mens lufttørring foregår modnerum, der er placeret i en tidligere bunker i haven. Modning er en vigtig proces, da smagen udvikler sig over tid..

Folkets Madhus sikrer, at madglæde og sund fornuft går hånd i hånd. Kvalitet er kodeordet, og Folkets Madhus opfordrer til at spise mindre kød men bedre kød. Michael Michael Museth stiftede det internationale slagternetværk Butcher’s Manifesto i 2016

Filer
1 PDF