CHARCUTERISMAGNING - GAVEKORT - 1 PERSON

Køb denne
  • 345,00 kr
100% SSL Secure

Charcuterismagning hos Folkets Madhus

Inspirationen fra de italienske, spanske, franske og tyske klassikere strømmer igennem slagteriet, og bliver til de danske specialiteter, som Folkets Madhus sætter på bordet. Når Folkets Madhus arbejder, sker det med kærlighed for det gamle håndværk. Alle pølserne, skinkerne og charcuteriet er lavet økologisk og håndskåret af slagterne, som ved, hvor vigtigt det er med tid. Tid er nemlig altafgørende for, hvordan kødet kommer til at smage, og den lufttørrede Københavnerskinke var da heller ikke blevet så god, hvis ikke det var fordi, at den havde fået lov til at hænge og modne i 18 måneder.

Hvad er inkluderet:
2 timers oplevelse hos Folkets Madhus
Smagning af ni forskellige charcuterieprodukter fra Museth - Bucher's Manifesto
Smagning af hjemmebrygget øl og oste fra Folkets Madhus
Rundvisning og fortællinger om kød, modning og smag
Hør om Folkets Madhus’ forhold til økologi, håndværk og forarbejdning

Om Folkets Madhus:

Folkets Madhus ligger på Amager. Her laver Michael Museth økologiske slagterprodukter på solidt håndværk og traditionelle metoder. Folkets Madhus producerer ansvarligt og bruger udelukkende dyr, de kender og ved, har haft det godt. De fleste af produkterne koldrøges i deres hjemmebyggede røgovne, mens lufttørring foregår modnerum, der er placeret i en tidligere bunker i haven. Modning er en vigtig proces, da smagen udvikler sig over tid..

Folkets Madhus sikrer, at madglæde og sund fornuft går hånd i hånd. Kvalitet er kodeordet, og Folkets Madhus opfordrer til at spise mindre kød men bedre kød. Michael Michael Museth stiftede det internationale slagternetværk Butcher’s Manifesto i 2016

Filer
1 PDF